Csuti

Most Csuti új barátnője Gina is elárulta mit szól szerelme és Kulcsár Edina jó viszonyához. Gina most érzelmes posztban vallott arról mennyire szereti Csutit.


Pin By Csuti Gabriella On Luna

Milyen tanácsot adnál egy válás előtt álló párnak érkezett a kérdés Csuti Instagram oldalára.

. Csuti és Kulcsár Edina válása az év elején mindenkit meglepett ám ami még ennél is megdöbbentőbb volt hogy Edina az ismert rapper GwM mellett találta meg a boldogságot. A nehéz hónapokat hamar egy rendkívül boldog időszak követte ami még mindig tart. Úgy tűnik hogy viharos elválásuk után rendeződött Kulcsár Edina és Szabó András Csuti kapcsolata.

Az egykori házaspár mindkét tagjára rátalált a szerelem és a legújabb nyilatkozatok alapján úgy tűnik immáron szent a béke közöttük. Csuti valamivel később találta meg az új szerelmét akit a magyar Megan Foxnak hívnakm annyira különleges. Az üzletember-influenszer egy iskolaszereket forgalmazó céggel dolgozott együtt és amikor megkapta kipróbálásra a frissen piacra dobott iskolatáska-modelleket kiszakadt belőle a vallomás.

Meglepő dolgot árult el egy promóciós Instagram-posztba Szabó András Csuti. Nem volt rossz gyerekkora de valami azért hiányzott. Csuti rég vallott őszintén az érzéseiről ám most elég nyitottnak érezte magát ahhoz hogy egy kérdezz-feleleket indítson az Instagramon és őszintén válaszoljon minden felmerülő kérdésre írja a Ripost.

Csuti és Gina már hónapok óta együtt vannak Fotó. Az év elej Csuti és Kulcsár Edina szakításától volt hangos azonban mára szent a béke közöttük és mindketten egy új személy oldalán találták meg a boldogságot. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

Szabó András Csuti igyekszik mindig kihozni magából a maximumot rendszeresen edz és sportol emellett pedig - mivel nagy természetbarát- gyakran járja a közeli erdőket is. Nyilván ő is hallotta a hírt ám nem akart nyilatkozni az ügyben. Csuti és Gina áprilisban vállalták fel szerelmüket és úgy tűnik azóta is fantasztikus az összhang közöttük.

Csuti imád a szabadban lenni Blikk Fotó. Bombaként robbant a hír a héten hogy Kulcsár Edina terhes GwM-től akivel nyolc hónapja vannak együtt. Csuti láthatóan teljesen kivirult Gina mellett akivel gyorsan megtalálták a közös hangot.

Minden percet kiélvez amit a gyerekekkel tölthet amikor viszont nincsenek vele hatalmas űr marad utánuk a házban. Mióta Kulcsár Edinával külön utakon járnak Csuti nem tud és nem is akar véleményt nyilvánítani olyan témákról amelyek vele nem kapcsolatosak. Most néhány hónappal később ismét robbant a bomba Edina ugyanis terhes új párjától.

Így tesz vélhetően Csuti is ugyanis Instagram-oldalán az egyik követője kérdésére elárulta hogy ő bizony egykori feleségének gyermekei anyjának fog drukkolni. Csuti nem kívánt reagálni Kulcsár Edina terhességének hírére. Csuti nem reagált Kulcsár Edina terhességére.

Így ünnepelték Gáspár Bea születésnapját Győzike megható sorokat írt hozzá fotók A legújabb fotó is erről árulkodik megfogta vele Csuti az Isten lábát mert nemcsak gyönyörű hanem intelligens is. Csuti szerint sokat telefonálnak és videóhíváson keresztül is tartják a kapcsolatot. A legrosszabb amikor elmennek.

Csuti számára a belső mindennél fontosabb és mivel ebben is ideális számára a fiatal lány gyakorlatilag megfogta az Isten lábát.


Pin De Zsolt Csuti Em Hajak Em 2022 Cabelo Curto E Barba Cabelo Masculino Melhores Estilos De Barba


Pin By Csuti Gabriella On Torti Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Luna


Bemutatjuk Fodor Csuti Renatat A Lash Inc Magyarorszagi Regionalis Szerkesztojet Annyira Izgatottak Vagyunk Hogy Renata Es Csapat Lashes Lash Artist Magazine


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Dogs


Pin On Jelenlet By S Toth Marta


Pin By Jacqueline Csuti On Beautiful Stranges Hair Blog Hair Styles Pretty Face


Kulcsar Edina Es Csuti Gyerekei Jol Megnottek Nina Voros Haju Angyalkakent Pozol A Csaladi Foton


Pin By Anita Csuti On Fashion Fashion Denim Fashion Womens Fashion Trends


Pin By Csuti Gabriella On Luna Bed Pillows Pillows Pillow Cases


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Cats


Csuti Karkoto Beaded Bracelets Beadwork Bracelet Jewelry Making


Pin By Csuti Gabriella On Luna Cats Animals


Nemi Eroszakkal Vadoljak Kulcsar Edina Ferjet Megszolalt Csuti


Pin By Csuti Gabriella On Torti Animals Cats


Pin By Csuti Gabriella On Torti Dyson Vacuum Dyson Vacuum


Pin By Csuti Gabriella On Luna Animals Dogs


Pin By Antito On Beautiful Millie Millie Bobby Brown Bobby Brown Bobby Brown Stranger Things

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1